06
dec

Kerstverlichting in Puurse leefgemeenschappen

 Kerstmis is traditioneel het meest gezellige feest van het jaar en wordt samen met de hele familie gevierd. Tijdens de donkerste en koudste dagen van het jaar, worden straten, dorpspleinen en monumenten vaak voorzien van mooie kerstverlichting zodat de kerstsfeer optimaal is. 

Sinds begin december brandt in Puurs centrum de kerstverlichting in de centrumstraten en de meterhoge kerstboom op het Dorpshart.  Medewerkers van de gemeentelijke technische dienst  zorgden naast de kerstverlichting ook voor de sfeervolle en originele kerstversiering van het Dorpshart. Puurs is duidelijk klaar voor de gezelligste periode van het jaar. Net zoals vorig jaar blijven de andere Puurse leefgemeenschappen niet in de schaduw staan en worden ze door hun eigen kerstverlichting ondergedompeld in de meest sfeervolle tijd van het jaar. Ook de etalages van de verschillende handelszaken zijn weer mooi aangekleed en de handelaars helpen met hun deskundige hulp mee aan de gezellige sfeer van Kerstmis!

Met het aansteken van de kerstverlichting gaat de “Winter van Puurs” dan ook officieel van start. Meer informatie over deze feestelijke maand vind je terug op www.wintervanpuurs.be

Categorie: 
Tags: 

Twitter

Laatste foto's

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.