18
okt

Pop-up academie verrijst in Puurs

 

De academie voor muziek en woord, de tekenacademie en Terpsichore, artistiek centrum voor dans en beweging, wijken tijdelijk uit naar hun eigen heuse ‘Pop-up academie’.

De huidige lokalen worden in het kader van de verbouwing van CC de Kollebloem volledig gerenoveerd. De twee academies en Terpsichore moeten tijdelijk uitwijken naar een nieuwe locatie. Daarom werd op de hoek van de Hof ten Berglaan en de Begijnhofstraat de Pop-up academie in het leven geroepen. Dit gebouw, waar vroeger Erpa Meubelen huisde, is groot genoeg om de meeste van de lessen te laten doorgaan, een paar muziek lessen blijven noodgedwongen nog in de Sjabi-school. Momenteel wordt het gebouw volop klaargestoomd: er wordt opgeruimd, de lokalen worden ingedeeld en het gebouw krijgt een grondige poetsbeurt.

In de week van 23 tot 27 oktober wordt er verhuisd naar de Pop-up academie. We kunnen die week de continuïteit van de lessen garanderen, een heel huzarenstukje!

De Pop-up academie wordt een plaats waar creativiteit volop kan bloeien. In september 2018 kunnen de twee academies en Terpsichore hun plaats opnieuw innemen in het cultureel centrum. 

Categorie: 
Tags: 

Twitter

Laatste foto's

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.